Radyo 7’nin Gölgesi Talha Bora Öge

Radyo 7’nin Gölgesi Talha Bora Öge

Radyo 7

1994 yılında başladı radyo serüveniyle kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesine ulaşarak sesini tüm Türkiye’ye duyurma başarısını yakaladı. Uzun yıllardan beri Radyo 7’de yayın yapan Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge, geniş müzik arşiviyle en güzel eserleri dinleyicisine ulaştırırken, dua, şiir, türkü ve mistik anektodlarla doyumsuz bir programa davet ediyor.

1994 yılında başladığı radyo serüveniyle kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesine ulaşarak sesini tüm Türkiye’ye duyurma başarısını yakaladı.

Uzun yıllardan beri Radyo 7’de yayın yapan Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge, geniş müzik arşiviyle en güzel eserleri dinleyicisine ulaştırırken, dua, şiir, türkü ve mistik anektodlarla doyumsuz bir programa davet ediyor.

Hafta içi hergün Radyo 7 stüdyolarından dünyaya seslenen Gölge, hayatı şekillendiren ve huzur veren dualarla, sevinçlerle ve hüzünlerle dinleyicilerinin ruhuna hitap ediyor ve saat 14.00’de sevenleriyle buluşuyor. Stüdyo dışında orkestrasıyla birlikte gerçekleştirdiği şiir – türkü konserleriyle sık sık turneye çıkan Talha Bora Öge tüm Türkiye’yi şehir şehir dolaşıyor ve unutulmaz performansıyla sevenlerinin gönlünde taht kuruyor.

Ayrıca radyocular arasında en çok tanınan ve sevilen bir isim olarak, pek çok ödüle layık görüldü;

2002 yılında;

Akadametre Araştırma Şirketi'nin yaptığı Türkiye Geneli En Çok Dinlenen Radyocular Listesi'nde ilk 10'a girdi.

2006 yılında;

ORTYD tarafından gerçekleştirilen "Medyanın En İyileri" halk oylamasında ise "En İyi Radyo Programcısı" dalında 3. oldu

Radyo ve sahne hayatı sürerken çeşitli televizyon kanallarında program hazırlayıp sunma imkânı buldu.

Tüm bu çalışmalarının yanında; "Aşk Her Zaman Yarım Kalır” ve “Siyah” isimlerini verdiği kitaplarıyla da Edebiyat Dünyasına eserler kazandırdı.

Talha Bora Öge; Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma 14.00 – 17.00, Çarşamba günleri ise 13.00 - 15.00 saatleri arasında Radyo 7'nin sihirli mikrofonlarından seslenerek müptelası olacağınız bir programla sizi bekliyor.

Ve son olarak, O der ki;

Dün gitti yarın gelmedi anı yaşamalı

O halde öz geçmişe değil bugüne bakmalı..."

O, HER AN ŞÜKREDEREK YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR...

 

Paylaş