Efendimizin Doğumu Sultanbeyli’de İdrak Edildi

Efendimizin Doğumu Sultanbeyli’de İdrak Edildi

Radyo 7

Kutlu Doğum Özel Programı binlerce kişinin katılımıyla Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kutlu Doğum Özel Programı binlerce kişinin katılımıyla Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Sunuculuğunu Talha Bora Öge’nin üstlendiği programa Radyo 7 de basın desteği verdi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Burhan Keleş, Peygamberimizin güzel ahlakından ve bu yıl yapılan Kutlu Doğum programlarının içeriklerinden bahsederek, Kutlu Doğum programlarında emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından konuşan İlçe milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar da kutlu doğum etkinliklerinin bu yıl ki teması hakkında bilgi verdi.

Kutlu Doğum Özel Etkinliği’ne katılan Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, “Belediye Başkanımız soğuk algınlığından dolayı katılamadı programa. Sizlere onun selamını iletiyorum” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: Programlar 13 Nisan da başladı. Bir hafta boyunca farklı mekânlarda programlar düzenlendi. Yarışmalar düzenlendi ve yarışmalarda birinci olanlar umre ödülleri kazandı” dedi.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de programlarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu yıl ki tema hakkında bilgi veren Özefe, temanın çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mehmet Emin Ay söyleşi gerçekleştirdi ve Abdurrahman Önül birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Programda Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Abdurrahman Bozan, Kur’an-ı Kerim okudu. Daha sonra Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi hem Arapça hem de Türkçe olarak okundu.

 

Paylaş